Articole Populare

După ce vei amesteca zeama de lămâie cu ulei de măsline, vei dori să consumi acest amestec iar și iar!

Remediul pe care astăzi ți-l prezentăm a fost utilizat în Orientul Apropiat timp de 3 milenii. Este vorba de amestecul de zeamă de lămâie și ulei de măsline, care are un mare spectru de beneficii asupra organismului.

Popularitatea acestui remediu se mai explică și prin acel fapt că ingredientele folosite la prepararea acestui remediu sunt accesibile oricui.

amestecati-zeama-de-lamaie-cu-ulei-de-masine-si-nu-va-veti-mai-opri-din-consumul-acestui-preparat

Iată ce vei obține dacă vei amesteca o lingură de zeamă de lămâie cu o lingură de ulei de măsline:

1. Nu vei mai suferi de constipație – acest efect se datorează în principal uleiului de măsline, însă zeama de lămâie joacă și ea un rol important. Aceasta îmbunătățește digestia, lucru care indirect ajută contra constipației.

2. Inima va deveni mai sănătoasă – acel lucru se datorează conținutului de Omega-3 din uleiul de măsline și vitaminei C din zeama de lămâie.

3. Ficatul se va detoxifica pas cu pas – acest remediu are proprietatea de a elimina toxinele și substanțele dăunătoare din ficat.

4. Vei scăpa de durerile reumatice – acest efect se datorează calităților anesteziologice ale lămâii și uleiul de măsline.

5. În plus, vei fi mult mai energizat pe durata zilei.

Pentru a beneficia de toate aceste efecte pozitive asupra sănătății tale, nu trebuie decât să consumi în fiecare zi, dimineața pe nemâncate acest amestec. Deja peste câteva zile vei observa efectele uimitoare ale acestui remediu.

Nu uita să povestești și prietenilor tăi despre această rețetă!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: qatarday.com

Printare
error: Content is protected !!