Articole Populare

După ce mama s-a spălat pe față cu ASTA, fiica nu a putut-o recunoaște! Arăta mai tânără decât ea!

Probabil nu există nici o femeie care nu ar dori mereu să arată tânără și să fie frumoasă. Însă vârsta, stresul și mediul poluat au un cuvânt greu de spus…

Din fericire, trăim în secolul 21 în care sunt posibile extrem de multe lucruri. Medicina tradițională nu stă pe loc și elaborează metode și rețete cu ajutorul cărora doamnele își pot menține frumusețea timp îndelungat, iar dacă pe alocuri au pierdut-o, atunci să o poată recupera. Anume o astfel de rețetă îți vom propune în acest articol.

Această rețetă implică doar două ingrediente, pătrunjelul și lămâia, și te va ajuta să-ți redobândești frumusețea tenului. Acesta va deveni mai elastic, va avea un aspect mai plăcut și va fi lipsit de riduri.

ptrnj

Vei avea nevoie de:

  • 2 linguri de frunze de pătrunjel
  • 1 lingură de suc de lămâie
  • 200 ml de apă

Ce faci mai departe:

Fierbi pătrunjelul în apă timp de 15 minute, după care lași lichidul să se răcească și îl strecori. Apoi adaugi sucul de lămâie și pui loțiunea într-un vas de sticlă în frigider.

Această loțiune se folosește în fiecare dimineață și seară. Aplică loțiunea cu ajutorul unui tampon de bumbac și masează zonele problematice (fruntea, zona din jurul ochilor, etc).

Nu uita să distribui acest articol tuturor persoanelor interesate de acest subiect.

Îți dorim să arăți mereu ca la 20 de ani!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthycaregroup.com

Printare
error: Content is protected !!