Articole Populare

Doar 50 de ml pe zi din acest elixir vor curăți arterele și vor preîntâmpina atacul de cord!

În timp arterele din organismul omului pierd din flexibilitate și elasticitate, iar pe pereții lor se formează plăci aterosclerotice. Durerile dese de cap, hipertensiunea arterială, infarctul și chiar atacul cerebral pot fi efectele arterelor îmbâcsite.

mt2

Există o mulțime de remedii naturiste de curățare a arterelor, însă metoda propusă de Sanatosi.com , probabil, este cea mai eficientă. Este foarte bine că natura ne oferă tot ce este necesar pentru sănătate!

Curățarea arterelor cu usturoi și lămâie

Unul din beneficiile usturoiului este capacitatea lui de a preîntâmpina dezvoltarea aterosclerozei, respectiv a infarctului și a atacului cerebral. Usturoiul nu doar stimulează în organism mecanismul de micșorare a nivelului de colesterol rău din sânge, dar și ajută la menținerea rezultatului obținut pentru mai mult timp.

În componența lămâilor intră minerale, uleiuri esențiale, pectine, acizi organici, flavonoizi care, de asemenea, influențează benefic asupra sănătății arterelor.

лимоны и чеснок для сосудов

Ingrediente

  • 6 lămâi
  • 30 de căței de usturoi
  • 1 l de apă

Mod de preparare

  1. Spălați lămâile, curățiți usturoiul. Dați prin tocător aceste ingrediente.
  2. Puneți compoziția într-un castron, adăugați apa și puneți la foc.
  3. Aduceți compoziția la fierbere, dar nu o fierbeți. Răcoriți-o și turnați-o în recipiente comode de utilizat și puneți-le în frigider.
  4. Consumați timp de 3 săptămâni câte 50 de ml de acest elixir. Faceți o săptămână pauză, apoi repetați din nou o cură de 3 săptămâni. În scopuri profilactice, este suficient să faceți un tratament de 2 ori pe an.

Această băutură îmbunătățește circulația sangvină, crește imunitatea, preîntâmpină formarea tumorilor. Totodată, acționează în calitate de antioxidant, precum și stimulează activitatea rinichilor și a ficatului. Fiind un remediu foarte puternic, acesta are și contraindicații, cum ar fi: ulcerul stomacal și duodenal, sarcina, perioada de alăptare, epilepsia, reacțiile alergice la orice component.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!