Articole Populare

În doar 2 minute vei putea anihila durerile de cap! Ai nevoie doar de o linguriță de…

Pentru mulți oameni durerile de cap sunt o realitate cotidiană. Și asta pentru că durerile de cap pot apărea din foarte multe motive. Mulți apelează la analgezice, dar ele nu sunt nici naturale și nici sunt o soluție pe termen îndelungat.

De aceea, astăzi îți vom prezenta o rețetă naturală eficientă și simplă cu ajutorul căreia vei putea anihila ușor durerile de cap.

doar-o-lingurita-din-acest-amestec-te-scapa-de-durerile-de-cap-in-doar-cateva-minute

Iată de ce ai nevoie:

  • 10 căței de usturoi
  • 1 cană de miere
  • Câteva boabe întregi de piper negru

Ce faci cu ingredientele:

Decojește și feliază usturoiul, pune-l într-un borcan și toarnă deasupra piperul și mierea. Amestecă conținutul bine și ține-l într-un loc răcoros 4 zile. Amestecă o dată pe zi conținutul borcanului. După 4 zile, remediul e bun de consum.

Cum consumi amestecul:

De fiecare dată când te doare capul, ia câte o lingură de miere și ține-o sub limbă până la dizolvare completă. Te asigurăm că după aceasta durerea va dispărea.

Poți folosi remediul chiar și înainte ca durerea să apară. Dacă știi că urmează să ai o zi grea, ia o lingură de miere dimineața. Astfel, vei trece peste stresurile zilei fără dureri de cap, la propriu.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!