Articole Populare

Doar 1 linguriță pe zi din acest remediu vă va ajuta să pierdeți în greutate de 3 ori mai mult!

Multe persoane cu surplus de greutate au încercat diferite băuturi care promiteau scăderea în greutate. Unele din ele au efect pe termen scurt, iar altele nu au niciun efect. Ultimele cercetări arată că cele mai bune rezultate pot fi atinse dacă consumați băuturi pe bază de ierburi și condimente.

ожирение у женщин и мужчин

Cum să slăbiți rapid fără diete

Chimenul roman (Zira) este unul din cele mai populare condimente din bucătăria orientală. La exterior este asemănător cu chimenul obișnuit, însă gustul și aroma sunt total diferite. Zira are un iz care amintește de nucă și îmbogățește gustul bucatelor din legume, orez, pui, miel.

кумин

În antichitate acest condiment era folosit pentru tratarea afecțiunilor vezicii biliare, balonărilor și în formă de tampoane le aplicau pe răni. Mamele care alăptează consumau zira pentru a preveni colicile la bebeluși. Zira protejează intestinul, ficatul, rinichii de apariția celulelor canceroase, ridică imunitatea și eliberează celulele organismului de radicalii liberi.

O altă proprietate deosebită a condimentului zira este scăderea eficientă a nivelului colesterolului și accelerarea metabolismului. Ceaiul cu adaos de zira scade pofta de mâncare, creează senzația de sațietate, precum și elimină surplusul de lichid din organism. Datorită stimulării peristaltismului intestinal și normalizării circulației sangvine, această băutură crește eficiența oricărei diete chiar și a celei de profilaxie.

Această băutură unică de slăbire se obține astfel. Puneți într-un termos 2 lingurițe de ceai verde și 3 linguri de zira, apoi turnați 500 ml de apă fierbinte și lăsați să se infuzeze. Consumați ceaiul între mese.

Întrebuințarea chimenului, ca și a altor condimente, este contraindicată persoanelor care suferă de ulcer stomacal și duodenal, de gastrită și aciditate ridicată.

Consumați acest condiment dacă doriți să accelerați procesul de slăbire de 3 ori mai repede! Chimenul poate fi plantat și crescut chiar în grădină sau la balcon. Se îngrijește la fel ca și alte ierburi aromate.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!