Articole Populare

Dacă dimineața ești răcit, cu acest remediu până după-amiază te vindeci complet!

Sărbătorile de iarnă încă sunt departe, de aceea nu avem timp pentru a fi bolnavi. Lucrul e în toi și toamna avem prea multe griji și preocupări pentru a ne permite luxul de a sta bolnavi acasă.

Dar dacă totuși ai răcit, nu îți fă griji. Nu va trebui să stai imobilizat acasă, pentru că există un remediu eficient care te pune în picioare doar în câteva ore. Dacă dimineața ești răcit, cu acest tratament până după-amiază te refaci complet iar din răceală va rămâne doar amintirea.

a373cb0e0c

Iată ce trebuie să faci:

Într-un vas metalic toarnă 500 ml de apă, 200 ml de alcool (vodcă, rachiu, etc) și adaugă 5 linguri de sare. Încălzește apa până la temperatura de 40 de grade, după care înmoaie în această soluție un pulover, apoi îmbracă puloverul pe pielea goală și trage peste tine alte haine.

Stai în acest pulover la cald timp 2 ore, după care intră la duș. Între timp fă-ți cât mai des ceaiuri de zmeură cu lămâie, minim 6 căni.

Deja peste câteva ore vei vedea că te simți aproape sănătos.

Această rețetă a fost dezvăluită de medicul rus Vasilii Nemirov, în cadrul unei emisiuni dedicate medicinii la un post de stat al televiziunii rusești.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: justhealthylifestyle.com

Printare
error: Content is protected !!