Articole Populare

Dacă avem Helicobacter Pylori, trebuie să consumăm urgent aceste alimente!

Circa 70% din populația globului este purtătoare a bacteriei Helicobacter Pylori. Infectarea se întâmplă foarte simplu: este suficient să nu ne spălăm mâinile sau alimentele pe care le consumăm o sigură dată, ca virusul să pătrundă în noi, după care noi devenim deja focare de infecție pentru cei din jur.

Însă vestea bună constă în aceea că această bacterie poate fi nimică ușor.

ce-trebuie-sa-consumam-daca-avem-helicobacter-pylori-1

În cele ce urmează vă prezentăm câteva alimente care ucid simplu bacteria Helicobacter Pylori.

Afinele – sunt îndeosebi de necesare persoanelor care au probleme cu tractul urinar. Cercetările arată în afine o cantitate mare de vitamina C, vitamină care nu este tolerată de bacteria Helicobacter Pylori. Astfel, consumă cât mai mult și cât mai des afine pentru a ucide bacteria.

Broccoli – această legumă este la fel bogată în vitamina C. De asemenea ea conține sulforafan, un compus chimic natural care atacă bacteria. Sulforafanul mai poate fi găsit în varza simplă sau în conopidă.

Ceaiul verde – ceaiul verde are proprietăți anti-bacteriene recunoscute. Aceste proprietăți ale lui sunt deosebit de utile atunci când vine vorba de Helicobacter Pylori. Principalul său component activ în lupta cu această bacteria este polifenonul, care nu lasă nici o șansă de supraviețuire bacteriei.

Uleiul de măsline – Uleiul de măsline la fel conține polifenon, în cantități mult mai mari decât ceaiul verde. Folosește-l de fiecare dată în salate pentru a preveni infectarea cu Helicobacter Pylori.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!