Articole Populare

Cum să slăbești cu 9 kg în 3 săptămâni – dieta cu apă recomandată de Bob Harper

Dacă nu aveţi posibilitatea să ţineţi dietă, Bob Harper vă propune un truc simplu pentru a obţine silueta la care visați.

Organismul uman este constituit 70% din apă. Greşeala cea mai mare care o comit mulţi când ţin dietă este consumul insuficient de apă şi prea puțin sport.

Apa arde caloriile şi accelereză metabolismul, menţinând astfel organismul hidratat şi sănătos. Consumată pe stomacul gol, apa acţionează ca un medicament, tratând afecţiunile respiratorii şi oculare, dereglările digestive, stimulând ritmul cardiac.

Bob Harper – antrenor al vedetelor celebre, un star al televiziunii americane propune o cură de slăbire cu apă. El susţine că dacă îi veți urma sfaturile veți reuşi să slăbiți cu 9 kg în 3 săptămâni.

El recomandă să consumați cu 20-30 minute înainte de fiecare masă câte 500 ml de apă. Astfel, veți ajunge mai repede la senzaţia de saţietate.

Pentru a obţine rezultate bune trebuie să beți cât mai multă apă şi să vă formați un program care să-l respectaţi cel puţin o săptămână.

Lipsa apei îngreunează funcţionarea rinichilor, aceştea transferând o parte din sarcinile sale ficatului. Rolul ficatului este de a transforma grăsimile în energie, dar dacă preia din sarcinile rinichilor, ficatul nu mai funcţionează atât de eficient şi în rezultat are loc depunerea surplusurilor.

Cel mai important catalizator pentru menţinearea şi scăderea greutăţii este apa, deoarece:

  • Oferă energie necesară organismului;
  • Activează metabolismul;
  • Împiedică depunerea grăsimilor;
  • Menţine senzaţia de saţietate.

Rețeta lui Bob Harper:

  • Înainte de micul de dejun beți 2 căni de apă.
  • La prânz consumaţi 1 l de apă timp de 30 de minute.
  • Înainte de cină la fel, beţi 2 căni de apă.
  • Între mese hidrataţi organismul; zilnic trebuie să consumaţi 2,5-3 litri de apă.

Se recomandă ca apa să fie rece, veţi avea un efect mai bun.

 

“Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.com

Sursa: dailyburn.com

Printare
error: Content is protected !!