Articole Populare

Cum să scăpaţi de ţesutul adipos (lipom) în mod natural

Depunerile de ţesut adipos, cunoscute medical ca lipom, apar de obicei pe gât şi braţe – chiar dacă acestea pot apărea oriunde pe corp.

Motivul pentru care cresc aceste tumori benigne este necunoscut, dar este cunoscut faptul că genetica joacă un rol important. Lipidele din sânge şi obezitatea nu contribuie la apariţia lipomului.

how-to-get-rid-of-fat-tissue-lipoma-natural-way

În scopul de a elimina aceste excrescenţe, evitând în acelaşi timp procedura de înlăturare cu laser sau o intervenţie chirurgicală, puteţi încerca unele remedii naturale eficiente. Îndepărtarea chirurgicală nu garantează prevenirea reapariţiei lipoamelor.

Acest articol va dezvălui o metodă naturală, extrem de eficientă, pentru a scăpa de lipoame, care a fost recomandată de dermatologi:

Înlăturarea lipoamelor cu miere şi făină

  • Amestecaţi cantităţi egale de făină şi miere şi aplicaţi amestecul pe zona afectată. Pentru rezultate optime, stratul trebuie să fie de 0,5 – 1 cm grosime.
  • Acoperiţi zona cu un şerveţel, tifon sau stofă, în scopul de a evita lipirea de haine.
  • Lăsaţi amestecul într-un loc pentru o zi şi jumătate, apoi aplicaţi un alt strat. Ar trebui să repetaţi această procedură de 5 ori. În aproximativ o săptămână, veţi observa că grăsimea de sub piele s-a topit.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: healthyfoodhouse.com
Autor text: Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!