Articole Populare

Cu păpădie, brusture, salvie și gălbenele, nodulii de la sân vor dispărea!

Dacă aveți nodule la sân, trebuie să mergeți neapărat mai întâi la medic pentru a primi consultanța și tratamentul necesar. Totodată puteți apela în paralel și la tratamentul naturist. Astfel, consumați ca supliment usturoiul bogat în bioflavonoide, care reglează nivelul estrogenului. Totodată, bioflavonoidele stimulează dizolvarea chisturilor.

O altă plantă necesară femeilor este păpădia. Aceasta micșorează tumorile și le împiedică să devină maligne.

papadie_56294300

Brusturele, gălbenelele și lumânărica sunt cunoscute pentru aportul la drenajul limfatic. Însă puțini cunosc faptul că aceste plante, consumate sub formă de ceai, pot elimina chistul. De aceea, nu ezita să beți ceai din aceste plante.

În cazul când nu aveți nici o plantă la îndemână iar durerile sunt greu de suferit, alternați comprese reci și calde pentru a calma durerile cauzate de noduli. Totodată, compresele pot fi folosite în paralel cu ceaiul. Astfel, pentru compresul cald folosiți ceaiul preparat din plantele menționate.

De asemenea puteți folosi comprese cu ceai de ghimbir, mușețel, salvie sau varză proaspătă dată prin răzătoare.

Este important, să luați de asemenea vitamina B6, care are rolul de a echilibra nivelul hormonal în organism.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!