Articole Populare

Cu această rețetă în doar 7 zile vei uita de problemele tensiunii arteriale și a colesterolului

Hipertensiunea arterială și colesterolul ridicat sunt unele din cele mai răspândite boli în rândul oamenilor trecuți de vârsta a doua. Din fericire, există numeroase remedii în stare să vindece aceste afecțiuni.

Astăzi îți vom oferi rețeta oamenilor amish de vindecare a acestor boli. Amish-ii sunt un grup de oameni care trăiesc în izolare în SUA timp deja de 200 de ani. Convingerile lor religioase le interzic frecventarea doctorilor, de aceea ei sunt nevoiți să se trateze singuri. De când există acest grup de oameni ei s-au învățat să vindece multe boli, inclusiv hipertensiunea arterială și nivelul înalt de colesterol în organism.

fullscreen-capture-9302016-12523-pm

Iată rețeta amish-ilor de vindecare a hipertensiunii arteriale și a nivelului ridicat de colesterol.

Ai nevoie de

  • 1 cățel de usturoi
  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1 linguriță de oțet
  • 1 felie medie de ghimbir de 1 cm grosime

Ce faci mai departe:

Toate ingredientele se dau prin blender.

Acest remediu se consumă o dată pe zi, înainte de prânz. Deja după o săptămână vei vedea rezultatele minunate ale acestui remediu.

Consumă acest remediu atât timp cât consideri necesar. De fapt, organismul tău singur o să-ți dea de înțeles când e timpul să oprești cura și când e timpul să o reîncepi. Deci fii atent la semnalele organismului tău.

Îți dorim mult succes!

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthyfoodstyle.com

Printare
error: Content is protected !!