Articole Populare

Credea că e un sfat prostesc, dar a încercat. A pus listerine pe o bucată de vată și a frecat sub braț. Nu își putea crede ochilor!

Listerine-ul este un produs care îndepărtează mirosul urât de gură, însă aici utilizarea lui nu i-a sfârșit.

Puțini știu că listerine-ul abia în anul 1970 a început să fie vândut în calitate de anihilator al mirosului urât din cavitatea bucată, dar până atunci utilizarea lui a fost cu totul alta! Acest compus chimic a fost creat în anul 1879 ca antiseptic chirurgical și abia recent a fost substituit cu alți compuși chimici.

Acest fapt ne permite să folosim listerine-ul și în alt mod decât cel tradițional. În acest articol vă vom oferi câteva metode alternative de folosire a acestui produs.

7cgt7hn

1. Deodorant – dacă vi s-a terminat deodorantul în momentul cel mai potrivit, folosiți cu încredere listerine-ul. Toarnă puțin listerine peste o bucată de vată și freacă sub braț. Rezultatul va fi același.

2. Anti-fungic – dacă aplici listerine-ul peste zona de pe piele afectată de ciupercă, ciuperca în scurt timp va muri (trebuie să freci zona cu o perie).

3. Toarnă-l în toaletă – listerine-ul poate înlocui produsele de dezinfecție și curățare tradiționale.

4. Dezinfectează cu listerine mușcăturile de țânțar.

5. Folosește listerine-ul în calitate de alternativă pentru spray-urile anti-purici pentru câini.

6. Aplică acest compus pe față pentru a scăpa de acnee.

7. Dezinfectează-ți periodic periuța de dinți în listerine.

8. Pulverizează-l pe ecranul televizorului sau calculatorului pentru a putea curăți suprafața ușor de colb, pete și grăsimi.

Sperăm că îți vor prinde bine aceste sfaturi.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!