Articole Populare

Consumați această băutură înainte de a merge la culcare și grăsimea de pe burtă va dispărea în cel mai scurt timp

Mulți oameni visează să slăbească în timp ce nu fac nimic sau în timp ce privesc emisiunea lor preferată sau citesc o carte bună. Deși pare incredibil, însă această rețetă vă poate ajuta de fapt, să realizați acest lucru. Această formulă uimitoare de pierdere în greutate combină scorțișoară și miere, două ingrediente care contribuie în mare măsură la arderea grăsimilor.

Potrivit nutriționiștilor, consumate împreună, cele două alimente au efecte mult mai puternice, ele oferă mai multe beneficii pentru sănătate decât atunci când sunt folosite separat.

DRINK THIS BEFORE YOU GO TO SLEEP AND YOU’LL REDUCE BELLY FAT IN NO TIME

Mod de preparare

  1. Fierbeți 250 ml de apă.
  2. Adăugați 1 lingură de praf de scorțișoară.
  3. După ce se răcește amestecul, adăugați 2 linguri de miere. Aveți grijă să adăugați mierea numai când apa este rece, deoarece altfel ea iși pierde proprietățile sale terapeutice.

Mod de administrare

Beți acest amestec de îndată ce îl preparați, dimineața pe stomacul gol și seara înainte de a merge la culcare.

Pe lângă faptul că aceste alimente contribuie la arderea grăsimilor, ele întăresc sistemul imunitar și tratează în mod eficient foarte multe boli.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

Sursa: healthyfoodteam.com

Autor text: Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!