Articole Populare

Cel mai puternic antidot pentru depresie și tristețe: Busuioc+Sunătoare!

Statistica arată că 1 din 20 de adulți este afectat de depresie și se simte mai degrabă rău decât bine. Aceasta nu este deloc un lucru de mirare, pentru că există foarte multe lucruri care pot genera o dispoziție proastă permanentă.

Dacă faci parte din categoria acestor oameni sau cel puțin te simți uneori trist și nefericit, trebuie să știi că sentimentul de tristețe este o boală a sufletului și ca oricare boală, posedă o metodă de vindecare.

Pentru a scăpa de tristețe, depresie, anxietate și nevroze ai pur și simplu nevoie de aceste două plante: Busuioc și Sunătoare.

Tot ceea ce trebuie să faci este să prepari un amestec de pulbere de busuioc și sunătoare (proporția e 1:1), după care este nevoie să ții zilnic sub limbă de 3 ori pe zi câte o linguriță din această pulbere. Se recomandă ca după aceasta să beai puțin ceai de mentă.

Iată în ce mod funcționează aceste plante asupra dispoziției tale:

Busuiocul posedă compuși tonici care stimulează sistemul nervos, astfel încât aceștia ”scot” persoana bolnavă din starea de depresie și tristețe, provocându-i în unele cazuri chiar o mică iritare (e mai bine să fii iritat și excitat decât să ai depresie, nu-i așa?)

Totodată, un alt set de compuși din busuioc crează în creier un fel de imunitate față de tristețe, lucru posibil datorită oxigenării creierului.

Sunătoarea la rândul său este un calmant natural care induce în psihic o stare de pace și elimină sentimentul de teamă și descurajare.

Trebuie să știi că punctul slab a oricărei depresii este oxigenul. Dacă dăm corpului destul oxigen prin mișcare permanentă și sport, acesta face ca depresia să dispară de la sine, pentru că oxigenul este ucigașul sentimentelor negative. Și invers, dacă ducem un mod imobil de viață, atunci depresia și tristețea în scurt timp va bate la ușa noastră.

Atenție: Acest tratament nu trebuie urmat de persoanele care deja consumă preparate antidepresive.

Îți dorim o dispoziție bună!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: livestrong.com

Printare
error: Content is protected !!