Articole Populare

Cea mai ingenioasă metodă de a scăpa de bronșită. Genial=Simplu!

Tomna târziu, iarna și la începutul primăverii suntem foarte expuși la răceli de tot felul. Uneori aceste răceli trec în bronșită.

Din fericire, existe metode genial de simple care te pot ajuta în cazuri complicate. Știm cu toții că aflarea în saline ajută mult în cazul bronșitei. Dar ce să facem dacă nu avem în apropiere nici o salină, iar dacă și avem, nu avem nici un chef de a merge acolo?

scapa-de-bronsita-prin-cea-mai-simpla-si-ingenioasa-metoda-poti-sa-o-faci-chiar-la-tine-in-camera

Ei bine, soluția există și soluția este genială: Îți poți face acasă propria salină!

Cum?

Pentru aceasta vei avea nevoie doar de două ingrediente:

  • Puțină apă
  • Un bloc de sare industrială

Ce faci mai departe:

Tot ceea ce trebuie să faci este să pui blocul de sare pe caloriferul din camera ta și să-l stropești periodic cu apă. Astfel, atunci când apa se va evapora, ea va conține în sine și molecule de sare. Adică în aer va fi sare, la fel ca în salină!

Nu ezita să aplici această metodă care nu te costă nimic. Blocul de sare poate fi utilizat în fiecare an, pentru că sarea nu are termen de valabilitate.

Și nu doar sănătatea ta va avea de câștigat din asta, ci și a copiilor tăi, pentru că aerul sărat este la fel de util pentru maturi și copii.

Nu uita să distribui acest articol util prietenilor tăi.

Îți dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!