Articole Populare

Castraveţii muraţi au mai multe beneficii pentru sănătate decât te-ai fi aşteptat. Iată de ce trebuie să-i consumi zilnic

Castraveţii muraţi sunt preferaţii multora, în special în perioada de iarnă. Dar puţini ştiu că aceştia au şi benefecii pentru sănătate:

zasolka2

1. Castraveţii muraţi stimulează digestia

Sunt o sursă foarte bună de fibre naturale, care contribuie la digerarea mâncărurilor grase, consumate în special iarna.

2. Previn cancerul de colon

Datorită proprietăţilor nutriţionale, castraveţii muraţi ajută la menţinerea florei intestinale. Consumaţi în mod regulat, pot preveni apariţia cancerului de colon.

3. Ajută la slăbit

În cazul în care consumaţi castraveţi muraţi zilnic veţi observa că talia suferă modificări. Castraveţii  nu conţin grăsimi.

4. Întăresc sistemul imunitar.

Castraveţii muraţi sunt bogaţi în fier, minerale, calciu, magneziu şi vitamina C. Totodată catraveţii muraţi ajută şi în cazul răcelilor şi al infecţiilor respiratorii.

5. Oferă energie

Vitamina B din castraveţii muraţi ajută la transformarea alimentelor ingerate în energie. O porţie de castraveţi muraţi conţine 5 % de vitamina B, riboflavină şi acid pantotenic.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!