Articole Populare

Bioenergeticianul Serghei Lazarev atenționează: ”Când bârfim, producem traumatisme grave!”

Serghei Nicolaevici Lazarev este un renumit bioenergetician rus, care afirmă în cărțile sale că bârfirea unei persoane îi produce traumatisme grave. Și nu doar ei, ci și nouă.

BIOENERGETICIANUL SERGHEI LAZAREV: „ATUNCI CÂND BÂRFIM PE CINEVA, PRODUCEM UN TRAUMATISM PERSOANEI DAR ȘI PROPRIULUI CÂMP ENERGETIC”

”Deseori ne plângem soarta, ne plângem pe oameni, iar uneori începem să-i vorbim de rău pe aceștia și să-i bârfim. Și tot așa, pe neobservate, ajungem până acolo încât ne bârfim rudele, copiii, părinții…

Dar care e pericolul acestor vorbe și gânduri rele? Trebuie să știm, că atunci când ne gândim la cineva, între noi și respectivul se formează o legătură nevăzută. Prin această legătură are loc schimb de informație și energie.

Bârfele și gândurile rele sunt asemenea unor lovituri nevăzute aplicate cuiva. Doar că ele nu lovesc în trupul omului, ci în energia lui. Și nu lovesc doar în omul bârfit, ci și în cel care bârfește și gândește rău. Probabil, fiecare om a simțit o greutate în sine atunci când și-a dat seama că a vorbit pe cineva de rău. Această greutate este, de fapt, o rană a sufletului pe care ne-am făcut-o singuri cu gândurile și vorbirea noastră, atunci când am defăimat pe cineva.

În creștinism, de exemplu, aceste răni se numesc păcate și sunt vindecate aplicând mărturisirea, sau cerând iertare celui pe care l-am bârfit, sau regretând adânc cele pe care le-am spus ori le-am gândit.

Dar nu e suficient să nu fim răi și să nu vorbim de rău. Trebuie să fim activi și să facem bine. Și trebuie să vorbim de bine. Aceasta este, desigur, mai greu, dar e normal să fie anume așa. După un timp ne deprindem și acest lucru ne aduce mare plăcere.

Nu trebuie să ne rușinăm să ne rugăm. În a dori ca cineva să fie sănătos nu e nimic rău, dimpotrivă.

Atunci când bârfim pe cineva, îl distrugem spiritual. El se poate îmbolnăvi, treburile îi pot merge prost, iar uneori i se pot îmbolnăvi și copii. Atunci noi vom fi vinovați de aceasta. Dar trebuie să știm că noi putem nu doar distruge spiritual, dar și a zidi spiritual. Cum facem aceasta? Simplu. Făcând cuiva un bine, s-au spunându-i un cuvânt bun și frumos. După aceasta și noi ne vom simți mai bine.”

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci distribuie-l pe Facebook prietenilor.

 

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!