Articole Populare

Bea acest elixir din 4 ingrediente și abdomenul tău va deveni din nou plat. O metodă rapidă și eficientă.

Femeile se confruntă adesea cu problema centimetrilor în plus din jurul taliei înainte de un eveniment important sau o vacanță mult așteptată. Atunci când rochia festivă a început să crape pe la cusături iar costumul de baie vă strânge și vă accentuează burtica proeminentă, ar fi bine să vă amintiți de posibilitatea de a vă curăța urgent organismul.

грейпфрут для похудения

Redacția noastră v-a pregătit rețeta unei băuturi pentru arderea grăsimii care în doar o săptămână vă va ajuta să scăpați de centimetrii în plus din zona abdominală datorită proprietăților sale minunate – capacitatea de a elimina toxinele din organism.
Desigur, dieta sănătoasă și exercițiile fizice sunt cei mai buni prieteni pe parcursul acestor 7 zile, iar cocteilul de grepfrut doar va accelera rezultatul. Dacă veți prepara și consuma corect această rețetă, puteți pierde până la 1 cm pe zi.

Rețeta de suc cu grepfrut pentru arderea grăsimilor

грейпрутовый коктейль для похудения

Ingrediente

Mod de preparare

În primul rând, dizolvați mierea în suc, apoi adăugați apa și oțetul de mere. Consumați această băutură de două ori pe zi – cu 15 minute înainte de prânz și cină.

Sucul de grepfrut este folosit de mult timp pentru a rezolva problema obezității. Iar secretul constă în conținutul de flavonoide. Aceste substanțe ajută organismul să scape de excesul de lichid, descompun grăsimile și luptă împotriva celulitei.
Acest cocteil pentru arderea grăsimilor trebuie consumat cu precauție în cazul bolilor ale tractului gastro-intestinal, precum și a altor boli cronice în fază acută.

Nu uitați să împărtășiți această informație utilă cu prietenele ce vor să slăbească!

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist”.

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!