Articole Populare

Băutura naturală care scade eficient nivelul colesterolului, al glicemiei, lipidelor şi trigliceridelor

Un profesor, care avea cei cinci parametri cruciali – glicemia, ureea, colesterolul, trigliceridele şi lipidele – cu mult peste valorile de referinţă, a reuşit să ajungă la indicii normali în doar o lună.

pumpkin-juice

Şi asta datorită unei reţete uimitoare, pe care a primit-o de la medicul său şi care îmbunătăţeşte semnificativ rezultatele analizelor de sânge. Profesorul urmează acest trament o dată pe an, atunci când parametrii sângelui depăşesc limitele normale.

Reţeta:

Curăţaţi aproximativ 100 g de dovleac crud şi feliaţi-l. Puneţi-l în blender şi amestecaţi-l cu puţină apă, până când se omogenizează. Consumaţi acest smoothie plin de vitamine dimineaţa, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute înainte de micul dejun. Urmaţi tratamentul timp de o lună sau până când se reduce nivelul colesterolului.

Avantajul acestui tratament este că nu are efecte secundare. Utilizarea zahărului sau a mierii nu sunt recomandate.

Compuşii dovleacului elimină colesterolul LDL din artere, prin urină. Această băutură, pe lângă faptul că are capacitatea de a curăţa arterele, creşte şi nivelul de energie.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!