Articole Populare

Băutură miraculoasă pentru femei – ideală pentru pierderea în greutate, reducerea celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii

Această băutură este ideală pentru pierderea în greutate datorită compoziției sale de apă clocotită și semințe de in. Inul conține o mulțime de vitamine, minerale și acizi grași. Curăță organismul de toxine, scade glicemia și reduce apetitul.

Mod de preparare

Seara efectuați următoarele: În 3 linguri de semințe de in turnați 1 litru de apă clocotită. Lăsați să stea peste noapte. Cel mai bine este să utilizați un termos. Dacă nu aveți un termos, atunci utilizați un recipient cu capac.

Strecurați acest amestec dimineața. Veți obține un lichid cu o consistență puțin mucoasă și vâscoasă.

THE POWERFUL DRINK FOR WOMEN – IDEAL FOR WEIGHT LOSS, SHINY SKIN AND LESS CELLULITE

Ceaiul trebuie consumat pe tot parcursul zilei, de 3 – 4 ori câte 150 ml, cu o jumătate de oră înainte de masă. Ceaiul trebuie să fie pregătit în fiecare seară pentru a doua zi. Preparați doar pentru o singură zi! Acesta trebuie să fie întotdeauna proaspăt preparat.

Mod de întrebuințare

  • Ceaiul din semințe de in trebuie consumat timp de 10 zile, apoi faceți o pauză de 10 zile și repetați această procedură, dacă doriți să obțineți rezultatul dorit.
  • Astfel, veți pierde excesul de kilograme. Acesta nu creează dependență, și veți pierde în greutate în mod sănătos.
  • Pentru scăderea în greutate va fi nevoie de 3 – 5 cure. Beți multă apă în timpul acestor zile.
  • Acest ceai reduce pofta de mancare, așa că, pentru a obține rezultate rapide, puteți consuma ceaiul cu semințe de in la micul dejun și cină. Opțional, îl puteți îndulci cu puțină miere pentru a-i îmbunătăți gustul.
  • Printr-un consum regulat veți observa schimbări pozitive și îmbunătățiri a aspectului pielii dvs., ea va deveni sănătoasă, suplă și elastică. Ceea ce este foarte important pentru femei, atunci când pierd în greutate, pielea nu se relaxează și veți observa chiar cum se topește celulita, aceasta va fi mai puțin vizibilă.

Contraindicații: Consumul de semințe de in nu se recomandă în următoarele cazurile:

  • Ficat problematic (dacă aveți o boală hepatică gravă, doza trebuie redusă, sub un control strict)
  • Pietre la rinichi (semințele de in extrag în mod activ nisipul și pietrele, dar procesul ar trebui să fie aplicat în mod sistematic și ar trebui să fie controlat)

De asemenea, din semințe de in se poate face o minunată mască facială.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

Sursa:  tdhealthyfood.com

Autor text:  Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!