Articole Populare

Atenție! Rețetă rusească de compot de sfeclă roșie care tratează o mulțime de boli!

Atunci când vine vorba de compot, mai mari experți în acesta decât rușii nu găsești. Iată de ce rețetele rusești de compot sunt apreciate în toată lumea! În capul unghiului compoturilor rusești stă, desigur, compotul de sfeclă roșie. Anume despre acest compot vom vorbi în acest articol.

Medicina naturistă încă mult timp în urmă a descoperit că compotul de sfeclă roșie are o multitudine de efecte benefice asupra organismului uman. Astfel, acesta ajută în cazul constipației, hipertensiunii arteriale, aterosclerozei și scoate toxinele din colon.

screenshot_1

Iată cum se prepară un compot rusesc de sfeclă roșie.

Vei avea nevoie de:

800 grame de sfeclă roșie decojită

2 linguri de făină de secară

200 grame de zahăr sau miere

100 grame de stafide

Ce faci mai departe:

Sfecla se taie cuburi ca în imagine, apoi toate ingredientele se pun într-un borcan de 3 litri. Borcanul se umple cu apă rece, fiartă în prealabil, apoi se acoperă cu un tifon. După aceasta, borcanul trebuie agitat până se va topi zahărul sau mierea. Compotul trebuie să stea timp de 1 săptămâna la temperatura camerei. La final compotul se strecoară.

Cum se consumă compotul:

În fiecare zi, câte 4 lingurițe înainte de cele 3 mese principale ale zilei.

Compotul se păstrează tot timpul la frigider.

Atenție: Compotul de sfeclă roșie este contraindicat persoanelor cu pietre la rinichi, pentru că le face să se miște din loc.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifevision.com

Printare
error: Content is protected !!