Articole Populare

Arterele înfundate pot cauza atac de cord, ce se poate solda cu deces. Curăţaţi arterele cu acest remediu excelent

Arterele blocate de o anumită acumulare de grăsimi în pereţii interni cauzează ateroscleroza, fiind afectată circulaţia sângelui în tot corpul. Afecţiunea poate cauza diverse probleme precum stopul cardiac, hemoragii cerebrale sau chiar moartea. Obiceiurile nocive precum sunt: fumatul, consumul de grăsimi, lipsa activităţii fizice, excesul de greutate, de asemenea, pot contribui la apariţia aterosclerozei.

237316d45500

Pentru această afecţiune există medicamente şi este indicată chiar şi operaţia, însă acestea au efecte secundare.

Iată o reţetă naturală care vă va ajuta să curăţaţi rapid arterele, întărind, totodată, sistemul imunitar şi reglând nivelul lipidelor.

Ingrediente:

  • 1 litru de apă
  • 1 cană de stafide
  • 2 linguri de ghimbir ras
  • 2 linguri de miere
  • 4 linguri de ceai verde

Mod de preparare:

Puneţi un vas la fiert la foc încet. După 10 minute, opriţi focul şi adăugaţi ceaiul, ghimbirul şi mierea. Adăugaţi stafidele şi amestecaţi bine.

Acoperiţi vasul cu o textilă din lână şi lăsaţi preparatul să stea timp de 8 ore.

Mod de utilizare:

Remediul se ia de 2 ori pe zi înainte de mese. Se recomandată o cantitată variată între 150 de ml şi 200 de ml. Băutura conţine antioxidanţi şi potasiu, benefici pentru inimă. Totodată, fibra ajută la reglarea nivelului de colesterol.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthycaregroup.com

Printare
error: Content is protected !!