Articole Populare

Apăsați aceste puncte de pe corp și veți simți o minune. Este extraordinar!

Stresul face parte din viața noastră și din păcate nu putem să-l evităm. Există totuși metode de a trece mai ușor peste situațiile de stres. În acest articol vă vom prezenta o metodă într-adevăr eficientă. Este vorba de câteva practici de acupunctură care vă vor ajuta să suportați mai ușor stresul. După practicarea acestora vă veți simți mult mai bine.

Iată cele 7 puncte minune.

1. On gu

© theodysseyonline.com

Găsiți mușchiul mâinii care unește degetul arătător cu cel mare. Masați această zonă 4-5 secunde.

Această tehnică ameliorează durerea de dinți, durerea de mușchi faciali, durerile de cap și gât încordat.

2. Tzian Tzin

Masați acest punct pe umăr cu degetul mijlociu și cu cel arătător. Dacă suferiți de anumite boli cronice și friguri în tot corpul, acest masaj vă va ajuta să vă simțiți mult mai bine. Totodată, vă veți relaxa dacă ați avut vreo situație de stres.

3. Tai Chong

Masarea acestui punct vă va ajuta să vă calmați, va ameliora durerile în extremități, va scădea tensiunea arterială și va ameliora durerile menstruale.

4. Fen Si

Apăsați puțin cu degetele mari concomitent pe oasele mastoidiene, în punctul unde se unește craniul cu vertebrele cervicale.

Stimularea mușchiului gâtului este cea mai eficientă metodă de relaxare și de concentrare a gândurilor.

5. Zu San Li

Masarea acestui punct vă va ajuta în mod miraculos să scăpați de oboseală, stres și discomfort în stomac. De asemenea, înlătură starea de vomă.

6. Sen Men (porțile spiritului)

După părearea experților chinezi în medicină naturistă, acesta este una dintre cele mai eficiente puncte pentru eliberarea stresului din corpul uman.

7. Punctul stomacului

Masarea diafragmei și a coșului pieptului îmbunătățește procesul de respirație și are un minunat efect de calmare.

Probabil după masarea acestor puncte vă veți simți foarte bine.

© pmpaspeakingofprecision.files.wordpress.com


“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!