Articole Populare

Ai nevoie neapărat de aceste suplimente dacă ai peste 40 de ani! RECOMANDARE de la DR. OZ!

Celebrul dr. Oz afirmă că în timp ce îmbătrânim, nu pierdem doar o parte din frumusețea aspectului fizic. Anumite procese care țin de sintetizarea vitaminelor în corpul nostru încetinesc, lucru care cauzează deficitul de vitamine. Astfel, trebuie să intervenim noi cu suplimente pentru menține nivelul vitaminelor în corp la un nivel optim.

Iată ce suplimente recomandă dr. Oz persoanelor care au trecut de 40 de ani:

fullscreen-capture-10272016-71543-am

1. Omega 3 sub formă de ulei de pește, semințe sau alune, zilnic câte 600 mg, pentru inimă.

2. Jumătate de pastilă de aspirină, zilnic, pentru a subția sângele și a scade riscul apariției afecțiunilor cardio-vasculare.

3. Multi-vitamine și minerale, o tabletă pe zi (jumătate dimineața și jumătatea seara), pentru tonusul general al corpului.

4. Calciu câte 600 mg zilnic, pentru oase.

5. Magneziu câte 400 mg zilnic pentru sănătatea psiho-emoțională și prevenirea depresiilor.

6. Vitamina D (vitamina solară) necesară pentru asimilarea calciului și magneziului.

Totodată, dr. Oz atrage atenția și asupra altor particularități ale organismului persoanele care au peste 40 de ani. Astfel, la aceste persoane masa musculară tinde să se micșoreze. Acest lucru nu este neapărat rău, însă problema constă în aceea că mușchii sunt principalii consumatori de proteine, respectiv atunci când masa musculară scade iar noi continuăm că mâncă tot atâta mâncare, mergem cu pași siguri spre obezitate.

Iată de ce dr. Oz recomandă insistent acestei categorii de oameni exerciții fizice zilnice.

De asemenea, după 40 de ani la femei brusc crește probabilitatea îmbolnăvii cu cancer. Această boală poate fi prevenită ușor dacă consumăm pe zi cel puțin 2 fructe și 2 legume. Studiile arată că la femeile care și-au format această deprindere, rata îmbolnăvirii cu cancer a scăzut până la 0.04%.

Dacă îți pasă de sănătatea ta, ține cont de aceste sfaturi.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: oprah.com

Printare
error: Content is protected !!