Articole Populare

Află ce ulei să foloseşte pentru regenerarea părului, genelor şi sprîncenelor

Uleiul de ricin este extrem de benefic pentru piele şi păr. Doar după o perioadă scurtă de utilizare poţi observa efectele uimitoare asupra părului şi pielii tale.

Acest ulei conţine vitamina E, minerale, proteine şi are proprietăţi anti-bacteriene şi anti-fungicide.

Acidul ricinoleic este benefic pentru scăparea şi protejarea de viruşi, bacterii, drojdii şi mucegaiuri. În trecut uleiul se utiliza şi ca laxativ oral.

Omega 9 şi acizii graşi din uleiul de ricin hrănesc părul şi foliculii. Pune două picături de ulei de ricin în palmă şi masează bine capul. Fii atentă să nu pui prea mult ulei, pentru că altfel părul şi scalpul se îngraşă.

Dr. David Williams susţine că nu există nici un medicament care are capacitatea de a îmbunătăţi fluxul limfatic. Cu toate acestea, fluxul poate fi îmbunătăţit prin aplicarea pe articulaţii a câtorva picături de ulei de ricin.”

Uleiul, este şi un remediu eficient pentru tratarea mătreţii şi prevenirea ei. Protejează pielea capului de infecţii microbiene.

Datorită concentraţiei de acizi graşi, uleiul de ricin este utilizat la fabricarea produselor medicamentoase şi cosmetic.

Ce efecte are uleiul de ricin asupra sprâncenelor şi genelor?

  • Fac firele de păr mai rezistente şi mai groase. Genele nu vor mai cădea atât de uşor atunci când te demachiezi sau când îţi dai jos genele false.
  • Calmează mâncărimile şi iritaţiile provocate de dermatită seboreică aparută în zona sprâncenelor.
  • Oferă strălucire firelor de păr.
  • Stimulează creşterea firelor de par.
  • Hidratează genele şi sprâncenele uscate.
  • Fortifică rădăcina firelor de păr şi ajută la îngroşarea lor.
  • Dacă doreşti buze mai moi şi lucioase la fel poţi folosi ulei de ricin. Este şi un remediu bun pentru tratarea buzelor crăpate.

 

“Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.com

Sursa: healthyfoodtalk.net

Printare
error: Content is protected !!