Articole Populare

Află care sunt principalele cauze ale bolilor tiroidiene şi urmează aceste sfaturi pentru a le trata

Un renumit medic din Sankt Petersburg a creat o reţetă pentru persoanele cu hipotiroidism.

Se taie o ceapă în jumătate şi se lasă să elibereze sucul. Cu o jumătate se masează lobul stâng al tiroidei, iar cu cealaltă lobul drept. Apoi întindeți-vă pe pat fără să spălați zonele respective, lăsând sucul de ceapă să acționeze pe timpul nopții. Această procedură este una naturală și are scopul de a stimula funcția glandei tiroide.

1

 

Sfatul Dr. Torsunov – Cântaţi

Doctorul susține că unele boli pot fi tratate prin intermediul muzicii, în special hipotiroidismul. Organele corpului sunt strâns legate cu emoțiile și sentimentele, de aceea glanda tiroidă este afectată de emoțiile negative. Aceste emoții rămân blocate în organism, până în momentul în care își fac apariția bolile.

Doctorul mai afirmă că cel mai eficient mod de a scăpa de emoțiile negative este cântatul, deorece el ajută la reducerea nodulilor tiroidieni.

Metoda vindecătoare a academicianului Sytin tratează problemele tiroidiene

George Sytin, un celebru academician rus, a creat o metodă de scădere a vârstei biologice, cunoscută sub denumirea de SOEVUS. Aceasta constă în controlul emoţional şi al funcţiilor fiziologice prin intermediul cuvintelor rostite.

Sytin a fost rănit în timpul celui de-al doilea război mondial, iar medicii nu-i dădeau şanse de vindecare. În pofida acestui lucru, academicianul a elaborat o serie de manuscrise vindecătoare, care l-au ajutat să se trateze.

SOEVUS este o metodă complexă de gestionare a emoţiilor, bazată pe tehnici de control al vocii, ce acţionează asupra funcţiilor fiziologice ale corpului.

Pentru a avea rezultate, este necesar să ascultaţi cel puţin unul din textele elaborate de Sytin de 500-1000 de ori, în orice moment al zilei.

Testul cu iod conceput de Malahov

Încercați să aflați care este nivelul de iod în organism, prin intermediul unui test făcut acasă. Cumpărați iod de la farmacie, iar seara înainte de a mege la culcare înmuiați în iod un tampon de bumbac și trasați 3 linii (subțire, medie și groasă) pe mușchii brațului stâng. Lăsaţi să se usuce iodul, apoi vă puteţi culca.

Dimineața verificați câte liniuțe au rămas pe braț. În cazul în care a dispărut numai liniuța subțire, înseamnă că nivelul de iod este unul normal. Dacă a dispărut una din celelalte două liniuțe, înseamnă că există deficienţă de iod în organism. Iar dispariţia tuturor liniilor indică un deficit sever de iod, care poate cauza boli tiroidiene.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Surse selective: chriskresser.com, optimallivingdynamics.com

Printare
error: Content is protected !!