Articole Populare

Află care este noul preparat miraculos pentru recăpătarea vederii al doctorului Filatov!

Doctorul Filatov a început elaborarea unui remediu pentru recăpătarea vederii după ce a înțeles că numărul pacienților cu boli ale ochilor se mărește anual. Astfel, în urma mai multor teste celebrul doctor a putut elabora un preparat optim, care îi ajută pe pacienți să vadă ca mai înainte.

Remediul dat presupune ingrediente pe cât de simple și accesibile pe atât de utile pentru vedere și nu este nevoie să ai cunoștințe medicale speciale pentru a-l putea prepara.

Astfel, dacă vrei să-ți recapeți vederea din tinerețe vei avea nevoie de:

  • 100 ml suc de aloe vera
  • Sucul a 3 lămâi
  • 500 g de nuci
  • 30 ml de miere

Este recomandat că înainte de a stoarce sucul din frunzele de aloe vera să le rupeți de pe plantă după care să le puneți în frigider pe 10 zile. Aceasta este necesar pentru a porni în frunze anumite procese chimice în urma cărora se eliberează compuși necesari restabilirii vederii.

După ce ați scos frunzele din frigider, extrageți partea moale a frunzelor (folosiți frunze mature de aloe vera) și amestecați sucul dat cu celelalte ingrediente.

Remediul se consumă câte o linguriță înainte de fiecare masă, până la finisare.

Cu ajutorul lui celulele oculare vor începe să se restabilească astfel încât deja după o săptămână de consum al acestui preparat vei începe să vezi mai bine.

Nu ezita să încerci acest remediu miraculos. Recomandă-l și prietenilor tăi care au probleme cu vederea.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: sfilatov.com

Printare
error: Content is protected !!