Articole Populare

Acum arăt cu 10 ani mai tânăr: totul datorită acestei minuni de ulei de cocos…

În zilele noastre uleiul de cocos a devenit cel mai răspândit remediu de cosmetică. Este folosit în calitate de cremă hidratantă, demachiant, loțiune pentru corp.

Sanatosi.com  vă dezvăluie secretele întrebuințării neobișnuite ale uleiului de cocos. Luați aminte la acestea!

кокосовое масло польза для организма

Beneficiile uleiului de cocos

1. Îngrijirea unghiilor

Dacă veți aplica ulei de cocos în jurul unghiilor, veți scăpa ușor de uscarea și descuamarea cuticulelor.

2. Varice

Uleiul de cocos ajută în stadiile incipiente ale varicei, atunci când apar steluțele venoase. Aplicând ulei de cocos în fiecare zi pe zonele afectate, veți observa în curând o ameliorare.

3. Împotriva celulitei

Amestecați cafea măcinată și ulei de cocos până se formează o pastă. În timp ce faceți duș, masați activ cu acest scrub zonele problematice timp de aproximativ 10 minute. Uleiul de cocos ajută la netezirea pielii.

4. Profilaxia vergeturilor

Uleiul de cocos este cel mai eficient și sigur remediu pentru profilaxia vergeturilor în timpul gravidității. Aplicați în mod regulat acest ulei pe burtă și coapse după ce faceți duș.

5. Împotriva umflăturilor în jurul ochilor

Aplicați în fiecare seară puțin ulei de cocos sub ochi, iar dimineața veți fi uimiți de efectul acestuia!

6. Înălbirea petelor pigmentare

Uleiul de cocos îndepărtează în mod eficient micile defecte de pe față. Trebuie doar să aplicați pe cicatricile sau petele de care doriți să scăpați.

7. Îndreptarea părului

Multe fete depun efort în fiecare zi pentru a-și îndrepta părul cu placa. Este, însă, suficient să aplicați puțin ulei de cocos pe mâini și apoi să treceți cu degetele prin păr.

8. Pentru cicatrizarea rănilor

Desigur că nimeni nu recomandă aplicarea uleiului pe rana deschisă. După formarea unei cruste de protecție, aplicați ulei pe rană în fiecare zi. Astfel ea se va tămădui mai repede.

9. Remediu împotriva paraziților intestinali

Nu este o noutate că uleiul de cocos îmbunătățește digestia. Însă puțini cunosc că întrebuințarea permanentă a acestui ulei va contribui la eliminarea paraziților.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!