Articole Populare

Acest tânăr a scăpat complet de durerile de spate printr-o metodă cu totul neobişnuită!

Un tânăr a reuşit să scape de durerile de spate utilizând următoare metodă.

Problema a început după o plimbare cu scuterul. Treptat, după eforturi mai mari, durerea s-a accentuat, până când a devenit insuportabilă. Din cauza durerii, a început să şchiopăteze. Medicul i-a spus că un inel de la coloană este deplasat şi dacă va continua să facă ridicături, există riscul să facă hernie de disc. I s-a recomandat masaj terapeutic.

Durerea a persistat timp de o săptămână. Într-o zi, însă, tânărului i-a venit ideea să se agaţe cu mâinile de creanga unui copac şi să stea cu picioarele în gol. Atunci a simţit o relaxare a coloanei, iar durerea s-a redus puţin. S-a gândit să cheme pe cineva în ajutor. S-a urcat din nou în copac şi a rugat persoana să-l tragă de picioare în jos.

Imediat muşchii spatelui s-au relaxat. Când tânărul s-a dat jos din copac, durerea era mai puţin intensă. După, s-a dus şi s-a întins pe un pat moale, stând aproximativ jumătate de oră. Durerea nu-l mai deranja, se simţea relaxat.

Când s-a trezit a doua zi durerea dispăruse complet.

Au trecut câţiva ani de atunci, iar durerile nu au mai apărut. Tânărul a mai făcut ridicări, dar a fost mai prudent.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Printare
error: Content is protected !!