Articole Populare

Acest remediu simplu topeşte excesul de grăsime şi elimină toxinele din organism

Bolile sistemului digestiv sunt cele mai frecvente probleme de sănătate în zilele noastre, care sunt în creştere rapidă. Sindromul intestinului iritabil, intestin deteriorat şi constipaţia cronică sunt consecinţele acestor probleme.

colon

Colonul joacă un rol crucial în eliminarea toxinelor şi deşeurilor din organism, iată de ce trebuie să avem grijă de el.

Trebuie să curăţăm organismul de toxine, pentru ca să funcţioneze fără probleme. Cel mai interesant este că putem prepara remedii de detoxifiere chiar la noi acasă.

Vă prezentăm un remediu 100% natural care conţine doar 4 ingrediente puternice. Această reţetă uimitoare va elimina toxinele din organism într-un timp foarte scurt.

Pe durata durata procesului cel mai bine e să staţi casă, deoarece veţi merge des la toaletă.

Ingredientele acestei băuturi sunt sarea de mare, mărul, ghimbirul şi lămâia. Datorită conţinutului bogat de nutrienţi, vor îmbunătăţi starea generală de sănătate.

Sarea de mare îmbunătăţeşte digestia şi elimină toxinele din organism.

Ghimbirul stimulează colonul, reduce balonarea şi previne toxinele.

Lămâia este unul dintre cele mai puternice ingrediente pentru detoxifiere, bogat în antioxidanţi şi vitamina C.

Trebuie să consumaţi cel puţin 8 pahare de apă pe durata acestui tratament. Cel mai potrivit timp pentru a bea apa este de dimineaţă până după-amiază. Nu încercaţi această metodă dacă sunteţi însărcinată sau suferiţi de diabet sau alergii.

Ingrediente:

  • 1/2 cană de apă caldă
  • 1/2 linguriţă de sare de mare
  • 1 linguriţă de praf de ghimbir
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 1/2 cană de suc de mere

Aceste cantităţi sunt suficiente pentru o porţie.

Mod de preparare:

Puneţi apa într-un pahar, adăugaţi sarea şi amestecaţi. Adăugaţi şi celelalte ingrediente şi amestecaţi din nou.

Urmaţi procedura timp de 7 zile şi veţi elimina toxinele din organism. De asemenea, această băutură va arde excesul de grăsime din organism şi va îmbunătăţi starea generală de sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthyfoodteam.com

Printare
error: Content is protected !!