Articole Populare

Acest remediu din 2 ingrediente tratează rapid rinita şi sinuzita

Sinuzita apare ca urmare a infecţiilor virale, bacteriene, fungice sau din cauza alergiilor. Simptomele devin cronice foarte rapid, de aceea trebuie tratată la timp.

sinuzita

Cele mai frecvente simptome sunt: tuse persistentă, oboseală, stare de disconfort, dureri de cap, nas înfundat şi febră. Aceastea apar ca urmare a acumulării de mucus în cavitatea paranazală.

Vă prezentăm un remediu natural şi eficient, care nu are efecte adverse, spre deosebire de antibioticele obişnuite sau alte medicamente.

Ingrediente:

  • 200 ml de oţet de mere
  • 5 cm de rădăcină de ghimbir

Mod de preparare:

  • Daţi ghimbirul prin răzătoare şi puneţi-l într-un borcan cu capac.
  • Turnaţi peste ghimbir oţetul de mere.
  • Închideţi borcanul şi lăsaţi la macerat timp de cel puţin 10 zile la temperatura camerei, agitând remediul din când în când.

Mod de utilizare:

Faceţi inhalaţii cu acest preparat – 50 de grame de ghimbir la 1 litru de apă clocotită. După inhalaţie, înmuiaţi o compresă în soluţie şi acoperiţi cu ea regiunea gâtului. Lăsaţi compresa peste noapte.

Efectuaţi procedura timp de 3 zile şi veţi observa că simptomele se vor ameliora. Ghimbirul va reduce inflamaţia şi va calma durerile de cap.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: naturalhealingmagazine.com

Printare
error: Content is protected !!