Articole Populare

Acest doctor a descoperit rețeta ce previne apariția cancerului

Doctorul oncolog Miguel Martin are o reţetă eficientă pentru prevenirea cancerului. Medicul susţine că există un aliment pe care dacă îl consumăm zilnic protejează celulele şi previne cancerul.

Acest produs este cartoful, deoarece conţine vitamina C şi antioxidanţi care combate radicalii liberi (declanşatorii cancerului).

De asemenea, cartofii conţin vitamina B, acid folic, amidon, magneziu, fier şi postasiu, care îmbunăţesc funcţiile cerebrale şi previn depunerea pietrelor la rinichi.

Reţeta doctorului constă în amestecarea a 200 ml de suc de cartofi cu o jumătate de linguriţă de ghimbir praf.

Cartoful mai conţine kukoamina, un compus care contribuie la reglarea presiunii arteriale, iar fitochimicalele din legumă previn bolile cardiovasculare şi reduc nivelul colesterolului rău din sânge.

Beneficiile reţetei

  • este benefică pentru persoanele care au probleme cu ficatul şi rinichii
  • combate arsurile stomacale
  • ajută la regenerarea celulelor, evitând formarea bolilor de piele
  • restabileşte sistemul imunitar
  • reduce zahărul din sânge
  • curăţă corpul de toxine

Potrivit unui studiu, realizat de cercetătorii de la Universitatea din Michigan, ghimbirul combate diverse forme de cancer, precum cel pulmonar, ovarian, de colon, cancerul de sân, de piele, de prostată şi pancreas.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.com

Sursa: healthandlovepage.com

Printare
error: Content is protected !!