Articole Populare

Acest ceai ia ”cu mâna” reumatismul! În plus, este un detoxifiant puternic!

Bolile reumatice sunt afecțiuni care dau dureri la nivelul mușchilor, tendoanelor și articulațiilor. Aceasta se întâmplă mai ales atunci când au loc schimbări bruște de temperatură.

Reumatismul se manifestă prin umflare, inflamație, căldură și durere la nivel de articulații, însă totodată poate da complicații la inimă, rinichi și alte organe interne. De asemenea, reumatismul poate afecta pielea.

Tratamentul medicamentos în acest caz nu este neapărat eficient, de aceea ne-am gândit să-ți propunem un tratament naturist.

ceai-reumatism

Secretul acestui remediu constă în ingredientele sale, care toate ajută în cazul reumatismului, iar atunci când sunt combinate, dau un efect și mai puternic.

Vei avea nevoie de:

  • Flori de crețușcă
  • Flori de mușețel
  • Cimbrișor
  • Frunze de fag
  • Fructe de ienupăr

Pentru a prepara infuzia ai nevoie de o linguriță de fiecare ingredient. Ingredientele se fierb în 250 ml de apă, apoi ceaiul se lasă la infuzat pe 5 minute.

Pentru a obține rezultatele dorite de pe urma consumul acestui ceai, ai nevoie să consumi câte 3 căni de ceai în fiecare zi timp de 3 săptămâni. Cei 250 ml de ceai preparat trebuie să constituie 3 căni.

Trebuie să știi:

1. În primele zile de consum al acestui ceai ai putea să ai o diaree slabă. Acest fapt nu trebuie să te deranjeze pentru că este un efect normal până ce organismul se va acomoda.

2. Pe lângă efectul anti-reumatic acest ceai posedă proprietăți puternice detoxifiante. Cu ajutorul lui din ficat și rinichi sunt evacuate toxinele.

După cum vezi, consumând acest ceai prinzi doi iepuri dintr-o dată! Deci nu ezita să folosești acest remediu!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Surse selective: mindbodygreen.comeverydayhealth.com

Printare
error: Content is protected !!