Articole Populare

Acest bărbat s-a tratat de ciroză avansată cu ascită, consumând acest ceai. Află cum se prepară

Iată un caz real care i s-a întâmplat unui bărbat din Brăila. Acesta suferea de ciroză avansată cu hipertensiune portală, aceasta cauzând ascita. Deşi medicii nu-i dădeau de trăit mai mult de 3 luni, bărbatul a reuşit să se vindece.

Bărbatul a fost diagnosticat cu această boală în 2010 şi după ce a stat ceva timp în spital, de la 76 de kilograme a ajuns să cântărească 54.

Într-o zi, ieşind din spital, a fost oprit de un bărbat în etate şi întrebat de ce boală suferă. Parcă Dumnezeu lucra prin el.

Acesta i-a recomandat să consume zilnic pe stomacul gol, un litru de ceai din rădăcină de agud alb.

Pacientul a început să urmeze acest tratament şi după ceva timp, lichidul s-a eliminat, iar burta a revenit la normal.

ciroza

Mod de preparare:

La un litru de apă se adaugă o linguriţă de rădăcină de agud alb mărunţită. Se pune pe foc, până dă în clocot. Se lasă la infuzat şi se consumă cald sau rece dimineaţa, pe stomacul gol. În fiecare zi trebuie preparat un ceai nou.

Rădăcina de agud alb este foarte benefic în caz de ascită, eliminând lichidul cu pricina prin urină. Această rădăcină provoacă urinare frecventă, la început urina fiind roşie, ceea ce este semn că îşi face efectul.

Tratamentul trebuie urmat până când burta revine la dimensiuni normale, apoi se face o pauză de 2 săptămâni, după care se reia, până la tratarea definitivă.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: http://taifasuri.ro

Printare
error: Content is protected !!