Articole Populare

Această salată reglează hipertensiunea arterială și scade colesterolul în sânge. O rețetă simplă!

Hipertensiunea arterială este o boală cronică de care suferă sute de milioane de oameni pe tot globul. Cu toate aceasta, tensiunea arterială poate fi coborâtă până la un nivel satisfăcător, cu ajutorul a două a produse accesibile, ieftine și naturale. Este vorba de castraveți și usturoi.

Castraveții conțin multă apă, fibre, magneziu și potasiu. Aceste elemente contribuie la reducerea colesterolului din sânge și scad tensiunea arterială. Usturoiul are o compoziție similară cu a castravetelui, de aceea are asupra organismului uman același efect.

2012_05_26_img_6624_rsz

În continuare vă prezentăm rețeta unei salate care are ca bază castravetele și usturoiul.

Iată de ce ai nevoie:

  • 3 căței de usturoi
  • 2 castraveți
  • 1 lingură de oțet de mere
  • 1 jumătate de ceapă
  • câteva lingurițe de apă

Cum prepari salata:

Usturoiul se curăță și se strivește, apoi se amestecă cu oțetul și cu sarea. Castraveții se spală și se feliază iar ceapa se taie mărunt. După aceasta toate ingredientele se amestecă bine și se adaugă puțină apă. Poți tăia în această salată și puțin pătrunjel.

Acum salata care scade tensiunea arterială și colesterolul în organism este gata. Consum-o cât mai des, perfect ar fi în fiecare zi.

Îți dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthybiofood.com

Printare
error: Content is protected !!