Articole Populare

Această rețetă rusească poate trata în totalitate glanda tiroidă!

De cele mai multe ori glanda tiroidă începe să se îmbolnăvească ca urmare a stresului. De fapt, nu este nevoie să te cerți în fiecare zi cu cineva pentru a avea glanda tiroidă bolnavă. Societatea, televiziunea și mediul înconjurător ne stresează suficient de mult ca acestea să afecteze și activitatea glandei cu pricina.

În principal, afecțiunile glandei tiroide sunt de două tipuri: fie ea secretă prea puțini hormoni, fie prea mulți. Acest lucru ne-a făcut să-ți propunem o rețetă care normalizează nivelul secreției de hormoni, indiferent că aceștia se secretă exagerat de mult sau insuficient. Rețeta dată a fost elaborată în Rusia, unde se folosește cu succes deja 4 decenii la rând.

reteta-ruseasca-pentru-tratamentul-total-al-glandei-tiroide

Iată de ce ai nevoie:

  • 10 grame de frunze de ceai de muguri de pin
  • 10 grame de frunze de ceai de salvie
  • 300 ml de vodca

Ce faci mai departe:

Toate ingredientele se pun într-un borcan. Borcanul se închide ermetic și se ține 2 săptămâni la loc răcoros și ferit de razele solare.

Cum se consumă remediul:

După ce au trecut 2 săptămâni, lichidul se separă de frunze și se consumă câte 5 picături dimineața înainte de mâncare și 5 picături seara după cină.

Cura durează 3 săptămâni. Acest timp este suficient pentru a regla activitatea glandei tiroide. De asemenea, acest remediu trebuie folosit și în scopuri preventive. În acest sens, o cură de o săptămână o dată la trei luni este binevenită.

Nu uita să distribui acest articol util prietenilor tăi pe Facebook.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: naturalhealthcareforyou.com

Printare
error: Content is protected !!