Articole Populare

Această pastă îndepărtează rapid ridurile şi cicatricile! Aplicaţi masca în felul următor

O piele curată este un aspect ce ţine nu doar de frumuseţe, ci şi de sănătate. Uneori produsele cosmetice şi tratamentele costisitoare nu funcţionează, de aceea este recomandat să apelaţi la remediile naturale. Folosiţi miere de albine pentru a vă îmbunătăţi aspectul pielii şi a scăpa de pete, acnee şi riduri.

Ingrediente:

  • 1 linguriţă de scorţişoară pudră
  • 1 lingură de suc de lămâie
  • 1 lingură de nucşoară
  • 1 lingură de miere organică

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un bol şi amestecaţi-le până ce obţineţi o pastă densă. În cazul în care aveţi pielea sensibilă, utilizaţi mai multă miere. Aceasta poate reduce inflamaţiile, deşi nu este recomandată celor care suferă de rozacee, pentru că ar putea extinde vasele sanguine. Opţional se poate adăuga în mască argilă albă sau verde. Dacă este prea densă, adăugaţi apă.

Spălaţi faţa cu apă şi săpun înainte de utilizare. După, aplicaţi o cremă hidratantă. Frecaţi zona afectată. Dacă simţiţi mâncărime, este normal, masca îşi face efectul. Repetaţi procedura zilnic.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthycaregroup.com

Printare
error: Content is protected !!