Articole Populare

Această metodă m-a făcut să uit de durerile de cap și să mă simt de parcă m-am născut din nou!

Atunci când academicianul Alexandru Miculin, un vestit inginer de avioane, inventatorul motoarelor cu piston, turbopropulsoare și turboreactoare pentru aeronave, a început să aibă probleme de sănătate, el a început să elaboreze tehnici ce ne fac să uităm de dureri și să trăim o viață îndelungată.

секреты долголетия

Secretul longevității

Academicianul Miculin a creat un set de exerciții ce constau în lovirea călcâielor de podea. Această tehnică îmbunătățește circulația sangvină, preîntâmpină blocarea venelor și ameliorarea tensiunii arteriale. De asemenea, îmbunătățește activitatea creierului. Nu rămâne nici urmă de dureri de cap.

Stați drept, uniți călcâiele, strângeți dinții. Ridicați călcâiele la 3-5 cm de la podea, după care repede le coborâți. Drept rezultat al acestei scuturări valvele venoase primesc un impuls suplimentar pentru a împinge sângele în sus.

виброгимнастика академика Микулина

Faceți câte 30 de astfel de ridicări și coborâri a câte 5 ori pe zi și veți uita de dureri! Efectuați exercițiul lent – 1 scuturare pe secundă.

O astfel de gimnastică este de folos persoanelor care au un regim de muncă sedentar fie în picioare, fie așezat. Aceste exerciții pot fi efectuate chiar și de cei cărora le este interzis alergatul sau mersul rapid.

Scuturarea organismului este o profilaxie eficientă a tromboflebitei, atacului de cord și atacului cerebral. Este uimitor că un exercițiu atât de simplu este atât de folositor!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!