Articole Populare

Această cură are efecte uimitoare! Curăţă oasele, articulaţiile şi elimină durerile

Starea oaselor şi articulaţiilor depinde de modul de alimentaţie şi de mişcare, factori ce pot fi controlaţi, dar şi de procesul de îmbătrânire, care nu poate fi schimbat.

Pe oase şi articulaţii se formează depozite de săruri. Aceste depozite limitează capacitatea de mişcare şi pot cauza artrită, reumatism, spondiloză.

lavr-1

Iată o metodă de tratament, ce are efecte foarte benefice şi necesită doar 15 grame de frunze de dafin.

Tratamentul durează şapte zile: trei zile cura, o zi pauză, apoi din nou trei zile cura. În primul an se face o dată la trei luni, apoi mai rar, o singură dată în perioada vară-toamnă.

Înainte de a începe, este necesară curăţarea colonului, făcând o clismă sau consumând zilnic 500 ml de sucuri naturale din morcovi sau spanac, pentru prevenirea reacţiilor alergice.

În caz de necesitate, clisma se repeta timp de câteva zile. Produsele de origine animală se exclud din alimentaţie cu şapte zile înainte de cură, dar şi pe toată perioada acesteia.

Procedura:

Prima zi:

Se toarnă 300 ml de apă clocotită peste aproximativ 5 g de frunze de dafin mărunţite şi se fierbe amestescul 5 minute. Se lasă la infuzat într-un termos, timp de 5 ore. Se streacoară băutura şi se consumă la intervale de 15-20 de minute, timp de 12 ore. Dacă este băut totodată, poate provoca hemoragie.

Se repetă a doua şi a treia zi.

Din cauza sărurilor şi nisipului care se elimină, urina poate avea o culoare mai intensă, în nuanţe de verde şi roşu. Nu vă faceţi griji, este ceva firesc.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!