Articole Populare

6 remedii naturiste de a vindeca picioarele umflate

Sunt câteva suferințe fizice care sunt în același timp incomode și dificil de a le face față, ca de exemplu umflarea picioarelor, gleznelor, tălpilor. Având un mod sedentar de viață tot mai mulți dintre noi suferă de această afecțiune. Deși ar trebui să consultăm un medic pentru a ne asigura că nu este vreo afecțiune mai gravă, există multe remedii naturiste care pot elimina reținerile de apă care apar ca urmare a călătoriilor, șederilor îndelungate la birou sau chiar a sarcinii. Vă propunem o listă de câteva remedii de a ameliora umflăturile picioarelor.

Foot Pain

1. Ridicați picioarele sus.

Această metodă este potrivită atât pentru picioarele umflate, cât și pentru diferite leziuni! Dacă țineți picioarele ridicate timp de 30 de minute pe zi, aceasta va ajuta corpul să elimine excesul de lichide care poate cauza umflarea.

Foot On Pillow

2. Consumați multă apă.

Lichidul vieții, apa, într-adevăr ajută la tratarea multor afecțiuni, iar picioarele umflate nu sunt o excepție. Hidratarea suficientă a organismului ajută la menținerea unor țesuturi sănătoase și previne acumularea de toxine.

Water Myth Water

3. Băi cu săruri Epsom.

Sărurile Epsom vor face ca picioarele și tălpile dvs să se simtă mult mai bine. Adăugați aceste săruri în băițe și relaxați-vă!

Epsom Salts

4. Administrați magneziu.

Magneziul este un element vital, dar adeseori trecut cu vederea. Este important pentru inimă, sistemul imunitar și prevenirea inflamațiilor. Puteți să-l administrați sub formă de suplimente, dat puteți să-l consumați, de asemenea, din cereale integrale, leguminoase, nuci, iaurt, lapte degresat, legume cu frunzele de culoare verde închis, pește, carne slabă și de păsări de curte.

Chicken

5. Folosiți oțetul de mere.

De parcă am avea nevoie de alt motiv pentru a iubi oțetul de mere! Proprietatea sa de a absorbi lichidele poate ajuta la ameliorarea durerilor și la eliminarea excesului de lichid din picioare, atunci când îl aplicați pe pielea dvs.

applecider

6. Practicați sportul.

Cea mai bună metodă de a stopa acumularea de lichide în organism este mișcarea și libertatea sângelui de a circula! Înotul este folositor, în deosebi, și terapeutic, dar yoga, jogging-ul și mersul pe jos sunt de asemenea minunate. Lăsați inima să pompeze și nu ședeți prea mult pe scaun.

Swimming
Vă dorim să aveți cele mai sănătoase picioare fără exces de lichide.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Tiphero.com

Printare
error: Content is protected !!