Articole Populare

6 companii produsele cărora sunt modificate genetic! Mare atenţie!

Noi suntem ceea ce consumăm. Din păcate multe din produsele alimentare promovate astăzi nu sunt deloc inofensive pentru sănătatea noastră. De dragul profitului oamenii sunt capabili de multe lucruri mai puţin plăcute, cum ar fi comercializarea produselor cu conţinut de aromatizatori, coloranţi, hormoni şi toxine. Citiţi cu atenţie denumirea acestor produse alimentare şi verificaţi amănunţit compoziţia lor. E incredibil că toţi aceşti compuşi fac parte din produsele unor companii foarte populare! Iar dacă astfel de produse creează probleme de sănătate pentru maturi, ce să mai zicem de copii…

Produse modificate genetic

1. Kraft foods

Branduri: Milka, Toblerone, Alpen Gold, Jacobs, Carte Noire, Maxcafe și Maxwell House, cașcaval Philadelphia, Picnic, Dirol, Halls.

Zahăr, grăsime, glutanat de natriu pentru potențarea gustului – iată elementele de bază folosite în aceste produse. Acadelele Halls conțin un colorant care poate provoca probleme de sănătate cum ar fi astm, cancer sau alergie. Compania duce o luptă crâncenă pentru dreptul de a nu indica pe etichetă ingredientele ce pot prezenta pericol pentru sănătate.

Kraft Foods

2. Heinz

Branduri: Heinz, Picador, Lea&Perrins.

Concentrat de tomate, oțet distilat, sirop cu conținut înalt de fructoză, sare și o mulțime de aromatizatori – iată ce conțin aceste produse. Consumul lor afectează funcționarea normală a ficatului, rinichilor și pancreasului.

Heinz

3. Coca-Cola

Branduri: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Nestea, Burn, Gladiator, Rich.

Băutura atât de îndrăgită în ziua de azi conţine 15 suplimenţi chimici. Nimeni nu se mai miră astăzi de discuţiile despre cât de nocivă este Coca-Cola, şi totuşi majoritatea continuă să o consume. E950 sau acesulfamul de potasiu este de 200 de ori mai dulce decât zahărul, provoacă dependenţă şi afectează sistemul nervos şi cel cardio-vascular. E211 sau benzoatul de natriu este un compus care distruge ADN-ul. E338 sau acidul ortofosforic provoacă iritaţia pielii şi a ochilor. Şi lista ar putea continua…

Coca-Cola

4. Nestlé

Branduri: Nestle, Fitness, Nescafe, Nesquik, Maggi, Nuts, KitKat.

Această companie foloseşte OMG chiar şi în produsele destinate copiilor. În anul 2008 ea a trecut printr-un scandal legat de descoperirea compusului industrial melamina în produsele marca Nestle.

Nestlé

5. Kellogg’s

Branduri: Coco Pops, Miel Pops.

Glifosat, toxine și organisme modificate genetic se conțin în fulgii produși de această companie. Aceste produse rafinate și prelucrate artificial nici pe departe nu sunt folositoare, ci dimpotrivă, trebuie excluse complet din dietă.

Kellogg’s

6. PepsiCo

Branduri: Pepsi, Mirinda, 7UP, Mountain Dew, Lipton Ice Tea, Adrenaline Rush, Aqua Minerale, Tropicana, J7, Cheetos, Lay’s, Sandora.

4-metilimidazol e un compus cancerigen ce se conţine în produsele acestei companii foarte populare. Ea este un adversar înflăcărat al etichetării corespunzătoare a produselor modificate genetic. Şi da, Pepsi dietetic nu contribuie deloc la slăbire.

PepsiCo

Perfecţionându-ne mereu preferinţele de consum noi îmbunătăţim calitatea vieţii. Aveţi prieteni care consumă aceste produse? Avertizaţi-i despre pericolul la care sunt supuşi!

.

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!