Articole Populare

10 sfaturi pentru sănătatea dvs care par a fi extravagante, dar sunt eficiente!

Dacă aveți sănătatea șubredă, nici nu vă puteți bucura deplin de viață. Chiar dacă nu aveți anumite probleme, există o senzație neplăcută care nu vă permite să vă simțiți bine. De exemplu, durerile de gât, nu sunt acute, dar vă deranjează. Sau durerile de cap periodice din cauza că dormiți puțin sau sunteți supraobosiți. Vă propunem să citiți aceste sfaturi de viață, datorită cărora vă veți învăța rapid să ameliorați starea sănătății. Unele sfaturi vă vor surprinde cu adevărat!

Sfaturi pentru sănătate

1. Periuța de dinți împotriva punctelor negre de pe față.

зубная щетка

Cu ajutorul unei periuțe de dinți moi și a pastei de dinți puteți curăți fața pentru a înlătura punctele negre. Trebuie doar să masați zonele problematice cu periuța și puțină pastă de dinți. Cea mai potrivită pastă de dinți pentru această procedură este cea din plante medicinale: salvie, mușețel, urzici.

2. O metodă simplă de tratare a migrenelor.

мигрени

Dacă aveți dureri puternice de cap și nu aveți la îndemână medicamente, atunci folosiți gheață și apă fierbinte. Puneți picioarele într-un vas cu apă fierbinte, iar pe cap aplicați o pungă cu gheață. Diferența de temperatură va regla tensiunea în organism, va ameliora circulația sângelui și vor trece durerile.

3. Nas înfundat.

Împingeți limba spre cerul gurii și în același timp apăsați cu un deget pe punctul dintre sprâncene. Repetând acest procedeu de câteva ori, veți simți că vă este mult mai ușor să respirați.

4. Picioare obosite.

усталость ног

Picioarele obosite și umflate nu sunt o raritate în timpul verii. Ca să înlăturați oboseala și să scoateți umflăturile, faceți masaj cu o sticlă de apă cu gheață! Puneți o sticlă mică cu apă sub talpă și rostogoliți-o cu mișcări lente. Frigul înlătură îndată durerea…

5. Ameliorarea durerilor de dinți.

Țineți la dintele bolnav puțin alcool sau cel mai bine vodka. Partea afectată se va dezinfecta de microbi și va amorți. Alegeți analgina în loc de aspirină, deoarece veți avea nevoie de o cantitate mai mare de aspirină.

6. Cum să lăsați mai ușor fumatul.

бросить курить

Sauna ajută organismul să se restabilească după fumat și să nu mai fumați. Mergeți la saună timp de 3 zile după ce ați lăsat fumatul, veți elimina nicotina din organism și veți curăți plămânii. După care vă va fi milă să otrăviți din nou un organism curat.

7. Cum să scoateți o așchie

как вытащить занозу

Ar fi bine ca părinții cu copii mici să cunoască aceste lucruri. Aplicați pe locul unde este așchia un amestec de apă cu bicarbonat de sodiu. Puteți aplica deasupra un plasture. Peste ceva timp veți scoate așchia foarte ușor.

8. Dacă vă doare gâtul, mâncați bezele moi.

Bezelele înmoaie gâtul la fel ca marmelada. Mâncați aceste două produse, atunci când gâtul este iritat. Durerea se va ameliora și veți putea înghiți mai ușor.

9. Când vă gâdilă în gât.

Dacă vă gâdilă în gât, scărpinați și masați urechile. Terminațiile nervoase care se află pe lobul urechii pot ameliora spasmele din gât.

10. Dacă încălțămintea este strâmtă și vă face bătături.

узкая обувь

Înmuiați un prosop în oțet și înfășurați strâns pantofii în el și lăsați-i pe noapte. Rezultatul nu se va lăsa așteptat!

Mi-a plăcut mult sfatul pentru picioarele obosite. Trebuie să alegeți întotdeauna încălțăminte confortabilă care nu strânge și nu face bătături. Acest lucru este important pentru a avea un spate sănătos.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!